
Middag på kvällen var Sirloin steak with gorgonzola sauce: Rosastekt biffstek med gorgonzolasås, grillad majskolv, frasig isbergssallad, rödlöksringar, friterad klyftpotatis, vitlökssmör, crème fraiche och blue cheese dipp. Mumma vill jag lova. Gott vitt vin till det.
En cognac till kaffet, efterätten var en Truffle & toffe pie: Oemotståndlig chokladtryffel och smörkolapaj. Serveras med en läskande mangosorbet och lättvispad grädde. Tyvärr var den lite för söt för min smak, jag som inte är en stort fan av efterrätter, men åt en 1/4 del i alla fall. Sedan blev det en tranbärsjuicedrink i baren. Mumma det också.

Utcheckning dagen efter, tänkte först ta en prommis runt omkring på de olika prommislederna de har. Men vädret var inte det bästa så vi skippade det och for hem.
Men kan bara säga till den bästa.... TACK

Inga kommentarer:
Skicka en kommentar