lördag 17 september 2011

Little of this or little of tha´t

Måste jag faktiskt få skriva. Fick en överraskningshelg som heter duga förra helgen. Blev i bilfärd körd till Höga kusten hotellet för att bara slappa, bada badtunna, dricka öl & vin, äta god mat och ta det jääädddrrriiiggtt lugnt.

Kom dit och checkade in, drack lite vin och bara tog det lugnt. Iväg för att bada badtunna som var bokad för oss i två timmar. Innan vi kom i badtunnan var det ganska grått, men när vi väl satte oss i så öppnade sig molnen och det blev kanonväder. Kan lova att man bara satt i värmen och njöt.
Middag på kvällen var Sirloin steak with gorgonzola sauce: Rosastekt biffstek med gorgonzolasås, grillad majskolv, frasig isbergssallad, rödlöksringar, friterad klyftpotatis, vitlökssmör, crème fraiche och blue cheese dipp. Mumma vill jag lova. Gott vitt vin till det.
En cognac till kaffet, efterätten var en Truffle & toffe pie: Oemotståndlig chokladtryffel och smörkolapaj. Serveras med en läskande mangosorbet och lättvispad grädde. Tyvärr var den lite för söt för min smak, jag som inte är en stort fan av efterrätter, men åt en 1/4 del i alla fall. Sedan blev det en tranbärsjuicedrink i baren. Mumma det också.

Till rummet, surra lite och bara umgås och sedan ut och titta på natten och ta lite foton. Sedan var det dags för Godnatt. Var så in i bombens trött.
Utcheckning dagen efter, tänkte först ta en prommis runt omkring på de olika prommislederna de har. Men vädret var inte det bästa så vi skippade det och for hem.
Men kan bara säga till den bästa.... TACK

Inga kommentarer: