söndag 21 december 2008

Nu är det klart.

Julgranen äntligen klädd. Applåder när Mr N satte på spiran. Japp. Traditioner får inte brytas, nej, nej, nej. Nu är granen klädd och skinkan såååå himmla gräädddaaad. Man är K.t, glad och tacksam.

Mysigt. Vänner som hjälper till. Det bästa som finns. Vi åt tacos och drack glögg. Det är mys det =) sedan så sms:ade jag en vänninna att hon och pojkvännen skulle komma även de. Men tydligen så kom inte sms:et fram. Fick idag även bekräftelse på det. För inget svar erhöll jag på hela kvällen. Men vart tog sms:et vägen. För skickat är det. Mysko. Kanske skall ringa Telia och fråga?! Eller kanske bara strunta i det kanske....
Ok, Igår. Så otroligt mysigt, fest med bästisch L och alla som var där. Nä, inga kort alls. Inga alls. Kameran hamnade liksom inte i min väska i alla fall. Sådan otur. Men som sagt, trevligt var det. Trevligt med alla som var där. Förgyllde kvällen och den fina middagen som bästisch L och K hade knåpat ihop. Inte illa alls. Tack även till supersöta V som skjutsade hem oss. Uppskattades otroligt mkt.

Nu är julledigheten på G. Så skönt. Ja det kommer som man brukar säga, det kommer mera! Arb bara Mån-Tis och sedan så ledig !





Inga kommentarer: