tisdag 18 november 2008

Frågan lyder...

Hmmm, tittade på TV:n och såg " Rör inte min sup". Där var det en tjej som sa att hon visste nu när hon var 16 år hur mkt hon kunde dricka, att hon kände sig mobbad för att hon inte kom in där det var 18 års gräns, att hon var mkt äldre i sitt sinne än hon såg ut och vilken ålder hon var i - jag är mkt äldre här inne! pekandes på huvudet.

* Frågan lyder: - men hur gammal är du? Växa upp kommer du att göra ! Men ingen, absolut ingen över 16 år ser dig som vuxen ! Been there, done that.... säger bara hmpf...

När de sandar nu när det är halt så på vissa ställen så sandar de bara den delen som de har ansvar för. Så istället för att sanda hela vägen som de har sand kvar och slippa få anm mot sig för att någon ramlar och bryter armar och ben så sandar de sin lilla bit och sedan dumpar de sanden de har kvar i en enda stor hög bara rakt av. Det betyder att det kan vara flera meter med ingen sand alls!

* Frågan lyder: - tror ni att sanden ska själv flyga iväg av vinden, placera sig strategiskt på rätt plats? Sand är tungt och den flyger bara iväg vid en orkan, om ens då. Så nej, skulle vara trevligt om man kan tänka utanför och sanda kanske en liten bit till, tills sanden i alla fall är slut!


Ja, bara en liten fundering !

Inga kommentarer: