lördag 18 april 2009

Helg!

Igår var en hektiskt dag. Men det gick bra till slut. For och skjutsade mammsen, pappsen, faster och hennes make till en 50-års fest. Sedan hem. Äta middag. Kyckling med oliver och vansinnigt mkt vitlök. Men jädrans vad gott det var. Mkt sallad till och ugnsrostad potatis.

Idag. Klev upp tidigt. Eftersom Mr N for för att tvätta bilen och byta vinterdäck till sommardäck. Sådant där typiskt måste göra. Det betyder att jag fick lov att gå till Helex. Men vädret var soligt, men brrrrrrrrr kallt.

Lite oskarp bild. Men,men jag är redo för prommis =)

Ok, blev både pump, spinning och en solning. Somnade stenbums i solariet. Vaknade förvirrad och frös som attans. Jaha, dax at kliva upp då. Duschade läääännnggggeeee. Tog en prommis hem. Åt lunch. Kyckling igen, men kall, så gjorde kycklingsallad ala inte så mkt i kylskåpet att ha till. Men, blev mätt i alla fall.

Ikväll gör min Mr N maten. Har precis ätit förätt. Italiensk Carpaccio gjort med Oxfilé. Men wow vad gott.

Sedan fiskgryta med sting står på tur. Ja, man är lyckligt lottad. Man har en man som är en jäkel på att göra mat. Det är alltid gjort med inlevelse, tar tid på sig och gör hela upplägget snyggt. Sedan att det smakar super gör det hela pricken över i:et!

I morgon, lite jobb. Japp. Måste rensa undan. Hem, packa och sedan iväg och ha pass. Därefter åka måndag morgon igen till Storstaden. Ja, tyvärr har värmen liksom avtagit där fick jag info om. OK. Men den kommer med mig..... eller.... ? Hoppas kan man alltid.

TittarGregen just nu som är hos Babben. Men hon har ju helt rätt. Han har alltid kajal. Även när han fiskar tydligen hemmavid. Men det är ju som de säger -Rocken Roll det!

Inga kommentarer: