måndag 24 augusti 2009

Måndagsmorgon

Jaha, helgen hann knappt börja så var den borta. Så tråkigt. Lördagen fullkomligt regnade bort. Var på stan och skulle ha pass. Glömde bort tiden så helt plötsligt säger Mr N, du kanske ska åka nu. Fem i elva var klockan och mitt pass började 11:00. Men tro det eller ej, 1 min över elva stod jag vid cykeln och satte igång passet. Det ni. Många var med och det blev bra till slut. Efter hetsen lagt sig...

På kvällen var vi då inbjudna till S. Ö-H och hennes make. De har byggt om sin ena altan och det blev så bra. Mysigt att sitta där medans det spöregnade utanför. Fick smörgås med räkröra och mango till förätt. Grillat med potatis till varmrätt och paj med glass till efterätt. Gott. Vi sov över. Men medans herrarna gick och lade sig först, så satt vi två och pratade långt in på morgonen.

Igår sken solen, så mysigt. Men jag var helt slut, så hem och lägga sig och vila inför pumpen. Skönt att få sova lite. Men till slut gick jag ut. Då med soporna. Så den fina dagen gick för mig i alla fall till spillo. Men så är det. Pumpen gick bra och passet kändes skitjobbigt och svettigt. De som var med tyckte det samma. Pass 62 från 2007 körde jag och maglåten från pass 50. Den är inte att leka med.

Sitter nu på tåget till Storstaden, bara två veckor kvar. Sedan blir det Egypten...... WOW!

3 kommentarer:

Linda sa...

Va Egypten?!!! Åhh va myssigt, det är ni värda!!! :)) Kraaam

MELLAN TVÅ ÖGON sa...

Tyckte vi gjorde det bra igår allihop...vi gav inte upp!!! hahaha
Kul med lite annan musik...
Nu ser vi fram emot nästa release!!

Unknown sa...

Linda: Vad du är gullig tjejen. Ska bli så skönt.

Mellan två ögon: Vi gjorde det skitbra. Jag längtar också efter nästa release.

Kram på er...