måndag 3 augusti 2009

Mkt trevlig helg och träff av vänner

Fick då besök av vänner från Piteå. Så himla trevliga och roliga människor. Vi började att äta på Chaow Praya River - thailändsk restaurang. Supergod mat. Verkligen. Efter det följde vi med till hotellet de bodde på och tog en GT drink. Sedan iväg för att vinna pengar på Casinot. Ja, ingen god lycka denna kväll. Men hade supertrevligt i alla fall.

De tu efter en god måltid.

Öl och lite snack innan Oscar.

Dagen efter hade vi en tanke att åk både på Norra och Södra berget. Men det regnade så vansinnigt. Så istället så tog vi en långlunch och lite shopping i stan istället. Åt en grekisk sallad på Innergården. Mumma. Sedan hem och vilade, dusch och iväg för att hämta upp paret hem till oss. Bjöd på öl och lite snacks.

Tittade på gamla foton från USA tiden och herregud, vad totalt annorlunda både E & jag ser ut idag. Sent for vi iväg på Oscar för att njuta av en middag. Igår tyckte jag maten var god, men idag..... Jag tog grillspett idag och tillbehör till såsom, haullomiost, Bönsallad med fetaost, tomater med rödlök & gorgonsolasås. Men om det smakade gudomligt. Så in i h-vete. Det var skitgott. Ett dyrt men mkt gott rött vin till tog vi. Det blev knöfullt på Oscar, gick knappt att ta sig fram. Men vi gick endå ner till dansgolvet och dansade. Svetten riktigt dröp om en. Men vid halvtvå tiden så kände vi oss nöjd och for hem. Skönt.



Men är vi inte söta ihop? Eller ehh!??

Vi två med, är så himla stiliga ihop......... ;o)

Strax innan vi for hem. Svetten hade vi torkat bort precis innan. Min klänning var alldeles blöt av svett. Skönt att komma hem och få duscha av sig.

Nu befinner vi oss i stugan. Så skönt. Åker hem ikväll endock för att kolla om vi fått den nya frysen. Eftersom våran lagt av. Sedan hämta fler böcker. Läser som en linslus och slukar flera böcker på en vecka. Ska även ha pumppass. Solen skiner och man känner sig så nöjd.

Livet känns rätt skönt just nu...... !

2 kommentarer:

MELLAN TVÅ ÖGON sa...

Gud va goooood maten lät och såg ut!!!!!!!
Blev det pump i kväll i alla fall....? AAAAHHHHHH... nu missar jag väl Evanescens...!!! Själv hade jag planerat in annat i kväll!
Kram å ha en fortsatt skön sem =)

Unknown sa...

På söndag kommer din låt. Så du missar ingenting tjejen ;o) tackar, jag ska riktigt slappa.... fast i och för sig. Blir nu spinning. O yes.

Ta hand om dig, kram.